Onze nieuwe leden trainen elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Deze training is open voor alle niveaus. Of je nou ervaren bent of nog nooit op rolschaatsen hebt gestaan, onze deuren staan voor iedereen open. Als je nog geen eigen skates of bescherming hebt, kun je deze van ons lenen. Stuur wel even een mailtje als je komt, zodat we weten welke gear we voor je moeten reserveren. Dat kan naar rrd.opentraining@gmail.com.

Ervaring is niet nodig, maar natuurlijk wel een voordeel! We kunnen je alle basisvaardigheden leren die nodig zijn om veilig te rolschaatsen en te vallen. Maak je geen zorgen over je conditie; roller derby is een geweldige manier om fitter en sterker te worden!

Teams

 • A-team: Rotterdam Death Row Honeys
  De skaters van de Rotterdam Death Row Honeys zijn fanatieke atleten. Ze trainen hard voor hun plek op de internationale ranglijst en spelen ongeveer 10 uit- en thuiswedstrijden per seizoen. Als Honey reis je heel Europa over, dit seizoen staan er bijvoorbeeld uitwedstrijden naar Vicenza en Londen op het programma. 
 • B-team: Rotterdam Killer Bees
  Voor de Bees is het spelplezier het allerbelangrijkst. De Bees spelen vaak dichter bij huis, maar dat maakt hun spel echt niet minder! Sommige Bees zwermen door naar het A-team, anderen blijven bij de Bees.
 • Rofficials
  Gaat je hart sneller kloppen van regels? Wil je graag het spel veilig en eerlijk houden? Wil je graag op skates staan maar zonder kans om geraakt te worden? Word een Rofficial! Scheidsrechters staan vaak bekend als “no fun”, maar dat kan je niet zeggen over onze Rofficials! Natuurlijk trainen ze op hun pokerface voor als ze een penalty moeten geven, maar we hebben het ook zeker leuk met ze tijdens onze gezamenlijke scrimmage trainingen. En ze reizen door heel Europa om ook bij wedstrijden van andere leagues te helpen als scheidsrechters.
 • Juvies
  Wanneer je begint met skaten bij RRD leer je eerst de basis van rolschaatsen en roller derby. Je begint samen met andere nieuwkomers die we de  “Juvies” noemen. Zo werk je op eigen tempo toe naar deelname aan een team.