Rofficials
We zoeken altijd skatende en niet-skatende scheidsrechters! Tijdens een wedstrijd hebben we er namelijk een heleboel nodig. Lijkt dit je interessant? Neem contact op via rotterdamrollerderby@gmail.com.

Vrijwilligers

  • Volunteers: Van hulp bij onze evenementen, het organiseren van wedstrijden en fondsenwerving tot ontwerp- en promotie-ideeën: ook als vrijwilliger kun je onderdeel worden van onze league.
  • Game Day Crew: Draag je steentje bij aan een topwedstrijd door bijvoorbeeld te fotograferen of te helpen met de verkoop van tickets en merch.
  • PR-team: Help de roller derby boodschap te verspreiden in Rotterdam en omstreken! Als je geweldige PR-skills hebt of vol zit met goede ideeën om onze league te promoten, neem dan contact met ons op.

Financiële support: Vrienden van Rotterdam Roller Derby
Draag je roller derby in Rotterdam een warm hart toe? Overweeg dan eens om vriend te worden. Als Vriend van RRD krijg je voor een vaste prijs per maand korting op wedstrijdkaartjes en een mooi welkomstpakket. Interesse? Stuur een e-mail naar vriendenvan.rrd@gmail.com.

Bezoek een wedstrijd
We zijn altijd blij met nieuwe fans! Kom kijken bij een wedstrijd om kennis te maken met roller derby en onze leden. Kijk voor de datum van de volgende wedstrijd naar de kalender of op facebook.

Sponsors
Onze sport wordt mede mogelijk gemaakt door sponsors. We zijn iedereen die ons sponsort, op welk level dan ook, ontzettend dankbaar. We staan altijd open om sponsoropties te bespreken. We bieden hiervoor brede mogelijkheden, van adverteren in onze game day programmaboekjes tot sponsorpakketen die voor elk budget zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op.